Diensten

Telefonie

Al meer dan twintig jaar zijn wij de leidende aanbieder in vaste en mobiele telefonie voor de zakelijke markt. Onze gecertificeerde specialisten voorzien ook uw organisatie van de meest betrouwbare en efficiƫnte vaste- en mobiele telefoniediensten. Want of het nu gaat om traditionele vaste telefonie, mobiel onbeperkt bellen of afrekenen per gesprekstik: zij zijn van alle markten thuis en staan u met raad en daad bij.

arrow_rightMeer Info

Internet

Betrouwbaarheid en snelheid, dat zijn de belangrijkste eisen aan zakelijk internet. Want wat gebeurt er als uw organisatie zonder internet komt te zitten? En hoeveel geld loopt u dan mis? Wij werken samen met de betrouwbaarste netwerkleveranciers van Nederland, zodat u verzekerd bent van de beste oplossing.

arrow_rightMeer Info

Cloud

De cloud spannend? Al lang niet meer. Net als u kijken wij liever naar de mogelijkheden, want de cloud biedt organisaties bijna onbegrensde mogelijkheden als het gaat om bereikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid. Integraties van vaste en mobiele telefonie en internetverbindingen bijvoorbeeld, waarmee u ultiem gebruikersgemak en 100% bereikbaarheid van uw organisatie bereikt. Of online back-ups van uw kostbare data, zodat deze bij calamiteiten altijd beschikbaar is. En heeft u er weleens aan gedacht om uw fysieke servers in een datacenter neer te zetten? Dat scheelt u bakken met tijd, geld en energie!

arrow_rightMeer Info

Beheer en Service

Hartstikke mooi, een moderne telefonie-, cloud-, internet- of IT-oplossing, maar dan moet het wel werken! Met onze Beheer en Service dienstverlening profiteert u 24/7 van onze service, support en technische experts. Zo heeft u zonder moeite toegang tot een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring!

arrow_rightMeer Info