Cloud

De cloud spannend? Al lang niet meer. Net als u kijken wij liever naar de mogelijkheden, want de cloud biedt organisaties bijna onbegrensde mogelijkheden als het gaat om bereikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid. Integraties van vaste en mobiele telefonie en internetverbindingen bijvoorbeeld, waarmee u ultiem gebruikersgemak en 100% bereikbaarheid van uw organisatie bereikt. Of online back-ups van uw kostbare data, zodat deze bij calamiteiten altijd beschikbaar is. En heeft u er weleens aan gedacht om uw fysieke servers in een datacenter neer te zetten? Dat scheelt u bakken met tijd, geld en energie!

SB Hosted

Eenvoud, flexibiliteit, zekerheid en één aanspreekpunt. Dat bieden wij met SB Hosted door vaste en mobiele telefonie- en internetverbindingen met elkaar te integreren. Zo focust u zich op uw core business en is 100% bereikbaarheid van uw organisatie verzekerd.

Hosted Telefonie

Geen investeringen meer in aanschaf en onderhoud van een fysieke telefooncentrale, maar toch gebruik maken van alle telefooncentralefunctionaliteit? Dan kiest u voor hosted telefonie: een telefoniedienst op basis van Voice-over-IP. Met hosted telefonie combineert u vaste en mobiele telefonie met een telefooncentrale in de cloud.

Back-up online

U kent het vast wel: Iemand klikt op een foute link, een laptop wordt gestolen of een server crasht. De schade is dan vaak enorm. Dat is verleden tijd met back-up online van SB Telecom.

Colocation

Met iedere minuut downtime verliest u omzet en maakt u kosten om de systemen weer inde lucht te krijgen. Met colocation brengen steeds meer organisaties hun fysieke servers onder in datacenters en bespaart u uw organisatie hoge kosten, tijd en energie: u wordt volledig ontzorgd.

Office 365

Met Office 365 werkt u altijd, overal en op elk apparaat met de nieuwste versies van uw Office-programma’s. U betaalt een vast bedrag per medewerker per maand, waardoor u niet meer hoeft te investeren in zaken als mailservers en softwarelicenties. Maar Office 365 is meer, veel meer!